VÅR HISTORIA

OM OSS


Bra priser och kvalité


Abrahams Cykel fokuserar på konkurrenskraftiga priser både vid försäljning och service, men framför allt erbjuder vi sakkunnighet och kvalité. Vi har ett brett sortiment med cyklar och accessoarer, i vår verkstad så blir samtliga cyklar väl omhändertagna avkunnig personal med över 25 års erfarenhet i branschen.Det lilla extra


Hos Abrahams kan du inte bara köpa din nya cykel, du kan reparera din befintliga, skräddarsy en gammal hoj och blåsa nytt liv i den eller få hjälp med att beställa in special delar till din cykel. Du kan alltid pumpa dina däck gratis hos oss och har du besvär med trycket i dina däck, så kikar vi på det direkt på plats.

VÅR HISTORIA


Abrahams Cykel etablerades 1994, som startades av far och son. Abrahams Cykel fungerar både som butik och verkstad, med sin första lokal på Baltzargatan i Malmö, men är placerad på Höstgatan 35 sedan flera år.


Abrahams cykel har en lång historia inom cykelbranchen, dock ännu längre har dess lokal! Sport cyklar såväl som mopeder såldes just här, på höstgatan 35, så långt bak i tiden som 1950-talet. 


På bilden här kan ni se Olle Persson cykel butik & verkstad (tidsram på bild oklar). Vi är stolta över att bära vidare på detta arv.


Öppettider


Vardag: 10-18
​(Lunchstängt 13-14)
Lördag: 12-15
Söndag: Stängt

unsplash